Las Vegas pentru cupluri – o experiență romantică & fun

Vibrația luminilor de neon învăluie extravagantele cazinouri și hotelurile imense, spectacolele nemaipomenite susținute de celebrități si mega concertele in aer liber – asta înseamnă Las Vegas. Un adevărat Disneyland pentru adulți, acest oraș este uimitor și nu în zadar i se spune ,,capitala mondială a distracțiilor”. Este imposibil să te plictisești cu atâtea activități disponibile pentru toate gusturile, însă bine ar fi să nu ai microbul jocurilor de noroc în timp ce ești aici.

Las Vegas se bucură annual de milioane de turiști ce vin să admire spectacolele live, Marele Canion și viața absolut extravagantă de aici. În timp ce jocurile de noroc și cluburile de noapte reprezintă o mare parte din farmecul acestui oraș, noi am experimentat o latură mai romantică a Las Vegas-ului, așa că iată care sunt cele mai bune atracții și restaurante pe care pur și simplu nu le poți ignora:

 Fântânile Bellagio și Micul Paris din Las Vegas

Hotelul Bellagio este special din multe motive, în deosebi pentru faptul că se află chiar vis-à-vis de miniatura Turnului Eiffel din Paris și pentru fântânile măiestoase și rescunoscute în toată lumea situate în fața lui. Parisul este unul dintre orașele mele preferate așa că a fost o adevărată plăcere să pot admira micul Turn Eiffel din hotel. Fântânile pe de altă parte, inspirate de orașul din Italia situat lângă lacul Como, sunt fastuoase și oferă un show inedit. Acestea ajung la înățimi impresionante, sincronizate cu melodii legendare și jocuri de lumini.

Adevăratul potențial al fântânilor este pe timp de seară așa că verifică programul aici și bucură-te de un show spectaculos.

O Show

Muzică, magie și acrobații spectaculoase! Las Vegas este capitala show-urilor Cirque du Soleil, un soi de circ reinvetat și lider în live entertainment în întreaga lume. Teatrul spectacolului O Show este situat în hotelul Bellagio și dispune de o scenă uriașă ce ascunde o piscină. O show este o experiență agvatică ce aduce tribut eleganței apei cu acrobații ce îți vor tăia respirația.

Ka Show

Tot din gama Cirque du Soleil, Ka Show este un spectacol diferit, o luptă în arte marțiale ce sfidează gravitația cu o scenă ce se rotește 360° și o mulțime de acrobații periculoase ce îți vor ridica pulsul.

The Venetian hotel

Un hotelul construit în stil Venețian, ce a preluat cele mai importante atracții ale Veneției și le-au reconstruit în exactitate: Palatul Dogelui, Piața San Marco, Leul din Veneția, Clopotnița Bisericii Sf. Marcu și Podul Rialto. Cu toate acestea, canalul în stil venețian ce traversează hotelul este absolut spectaculos. Te poți plimba cu gondola și poți admira arhitectura ce te înconjoară. Vei mai găsi aici multe magazine, restaurante și deserturi delicioase.

Vegas

Plimbare cu elicopterul peste Marele Canion

Dacă nu ești adepta ‘hikingului’ așa cum nici eu nu sunt, atunci aceasta este cea mai bună metodă de a admira frumusețea Marelui Canion. Grand Canyon Landing Tour, prima și ultima mea expediție cu elicopterul, a fost absolut palpitantă, însă dacă ai de regulă rău de mașină, o să-ți fie rău și aici. Zborul din Las Vegas spre Marele Canion durează aprox. 45 de minute, iar apoi vei ateriza în Canion pentru a admira peisajul mai îndeaproape.

 

Roata de observație High Roller de pe LINQ

Experiența la High Roller a fost menționată în majoritatea articolelor despre Las Vegas pe care le-am citit înainte să ajung aici și nu am regretat deloc. O plimbare durează aproximativ 30 de minute de unde poți admira Las Vegas-ul, suburbiile și munții.

Red Rock Canyon

Pentru doritorii de aventuri palpitante, Red Rock are 26 de drumeții și trasee pentru fiecare, așa că ia aparatul de fotografiat și multă apă cu tine și savurează aventura.

Antelope Canyon

Unul dintre cele mai vizitate și fotografiate atracții din lume, Canionul Antelope a fost creat prin erodarea stâncilor de către apa de ploaie, iar acum oferă priveliști uimitoare a structurii munților roșiatici. Această parte a canionului aparține tribului Najavo, iar vizitele se pot face numai cu ghid.

antelope canyon
antelope canyon

Seven Magic Mountains

O mini excursie prin deșert la apus de soare te va duce la această operă de artă situată înafara Las Vegas-ului unde vei găsi 7 sculpturi din piatră multicolore. În funcție de cum sunt privite, pot părea că stau în linie dreaptă sau în formă circulară și creează un fundal colorat pentru poze în deșert.

The Egg & I

Burrito la micul dejun? Yes, please! The Egg & I este un loc bun pentru a-ți începe ziua cu un mic dejun proaspăt și delicious.

Mr. Mamas este un alt restaurant bun pentru mic dejun și prânz. Atmosfera este casual, iar staff-ul foarte prietenos.

Pentru o cină romantică, restaurantul Fix din Bellagio este unul dintre cele mai bune din Las Vegas, iar deserturile sunt memorabile.

Pentru cocktail-uri recomand Chandelier, un bar situat în interiorul hotelului Cosmopolitan cu o varietate de băuturi exotice. The Verbena este un fel de cocktail secret pe care doar localnicii îl cunosc și este un soi de Margarita cu o o floare comestibilă galbenă ce completează gustul băuturii.

În concluzie, dincolo de extravaganță, dansuri erotice și cazinouri există un altfel de Vegas ce merită experimentat cel puțin o dată în viață. Sper că ți-a plăcut acest articol și până data viitoare, stay brave & confident! XO

Articole similare:

Descoperă Londra cu mine

Descoperă Croația: totul despre Dubrovnik

3 zile în Paris