Cum să arăți de milioane fără să spargi pușculița

În primul rând, nu este vorba despre bani. Ținuta ta poate arăta fără cusur, chiar dacă era foarte accesibilă. Este vorba despre stil, textură și culori. Cu toate acestea, chiar dacă întreaga ta garderobă costă la fel de mult ca o rochie Versace, nimeni nu trebuie să știe asta. Astăzi, am decis să împart cu voi câteva secrete despre cum să arăți bine fără a cheltui prea mulți bani pen haine.

  1. Evită lucrurile din dantela și mătase ieftină.

Aceste tipuri de materiale sunt scumpe și dacă cumva ai găsit o replică mai ieftină cu siguranță prețul va trăda asta. Cumpără lucruri fabricate din materiale mai simple cum ar fi inul sau bumbacul care sunt mai ieftine și arătă bine. Materialul este un alt indiciu că o piesă vestimentară este sau nu de bună calitate.

Pinterest: Who
  1. Ai grijă de hainele tale.

Nu contează cât de ieftine sunt hainele – trebuie să ai grijă de ele. Pantofii murdari, nasturii lipsă și altele asemenea creează un aspect neîngrijit și ieftin. Dacă vezi o ață ieșită din haină, un nasture care nu este bine cusut sau o ruptură în material, încearcă să rezolvi această problemă cât mai repede.

  1. Evită bijuteriile supradimensionate

Optează pentru bijuterii și accesorii cât mai simple, fără extra detalii sau supradimensionate. Alege bijuterii clasice, minimalistice, ce îți vor îmbunătăți aspectul în mod subtil.

Pinterest
  1. Evită piesele trendy

În fiecare sezon există un top, o bluză sau o rochie care este foarte populară. Ți s-ar părea că este super trendy pe moment, dar vei observa că toată lumea poartă aceiași haină din același loc. Investește în piese de bază clasice pe care să le porți purta timp îndelungat.

  1. Evită paietele și ornamentele

Sunt de acord că o bluză sau o rochie cu paiete arată spectaculos, însă numai dacă este cusută manual și dacă paietele sunt de calitate, ceea ce face ca hainele de acest tip să fie foarte scumpe. Dacă nu ești gata să investești îți recomand să optezi pentru haine din categoria ,,basic” și să le stilizezi cu accesorii mai scumpe.

  1. Fii atentă la culori

Ia aminte că hainele ieftine de culoare neagră își schimbă culoarea în timp iar culorile pastelate, bej, roz se vor îngălbeni după o perioadă. Ai grijă să înlocuiești astfel de piese în timp.

  1. Alegeți accesorii minimaliste

Optează pentru genți sau poșete din material rigid. Acest model este realizat de obicei cu piele groasă sau întărită, ceea ce înseamnă că își menține forma și are linii drepte, simple, care inspiră profesionalism.

  1. Mixează materiale și texturi

Nu e nimic greșit în a purta același material din cap până-n picioare, însă, motivul pentru care ar trebui să alegi haine din materiale diferite este pentru că vor crea o combinație interesantă din punct de vedere vizual. De exemplu mătasea este un material fin care în combinație cu tricotajele ar arata superb. Unul dintre look-urile mele favorite este o fustă midi din mătase cu un pulover tricotat. Texturile diferite fac acest outfit rafinat și unic.

Brunello Cucinelli Spring 2019

În concluzie, încearcă să investești mai mult în piese vestimentare pe care le vei purta zi de zi, nu cheltui prea mulți bani pe trend-uri și învață să combini texturi diferite de material, și cel mai important lucru, ai grijă ca hainele tale să fie îngrijite.

Source: em-streetstyle

Sper să-ți fie utile sfaturile mele, citește și articolul despre tendințe în bijuterii. La fel, abonează-te la canalul nostru de Youtub și vei descoperi secretele makeup ariștilor.

Cam atât pentru azi, până pe data viitoare!

XO