Cele mai frumoase parfumuri noi pentru femei

Odată cu schimbarea sezonului se schimbă și preferințele de parfum. Parfumul se adresează direct unuia dintre simțuri, mirosul, schimbând stări de spirit, modificând comportamente, relaxând, motivând, dând încredere ori oferind plăcere. Astăzi vom discuta despre aromele nou apărute și care cred că merită atenția voastră.

  1. Tom Ford-Lost Cherry

Noua creație de la Tom Ford este o un parfum îndrăzneț ce surprinde perfecțiunea clasică a cireșelor exotice, lichior de cireșe cu un indiciu de Bitter Almond. Este precum cireșele negre- delicioase dar și tentant în același timp.  Lost Cherry este precum o călătorie spre o zonă interzisă încântând simțurile și sufletul.

  1. Cartier Carat

Un parfum care strălucește precum un diamant. Aroma este florală, mai exact alcătuită din 7 flori exotice și persistentă până la 6-8 ore. Parfumul este foarte luxos ca o bijuterie Cartier care atrage atenția.

  1. Burberry Her

Acest parfum este întruchiparea femeii moderne, sofisticate, plină de viață, aventuroasă și curajoasă. Mirosul este dulce, format dintr-o explozie de fructe de pădure sublimată de un acord lemnos de mosk si chihlimbar. Her este o aromă feminină și vibrantă pe care o poți purta zilnic în special în lunile reci.

  1. Tom Ford- Vanille Fatale

Pasional, ademenitor, sfidător – tot ce așteptai de la un parfum și ceva mai mult. Vanille Fatale are o aromă cremoasă, cu note delicate de șofran și smirnă care mai apoi se transformă într-un miros dulce, dar picant. Este un miros foarte sexy, delicios și misterios. Pentru mine, aceasta este definiția unei femei independente, puternice și seducătoare. Ar fi un cadou perfect pentru orice femeie.

  1. Givenchy L’Interdit

Printre favoritele mele, este un parfum intens, plin de curaj, elegant, de neuitat. Mirosul este o invitație la sfidarea convențiilor și la îmbrățișarea propriei unicități. Mirosul este ademenitor și seducător care îți dezvăluie fiorul interzis.

In concluzie, parfumul este pentru femeie o formă de libertate, dându-i curaj, ea devine de neoprit. Aroma aleasă este ca o declarație – „parfumul, sunt Eu!” așa că fii atentă ca ce alegi să te reprezinte.

Citește și articolul despre cele mai romantice parfumuri pentru femei.

Cam atât pentru azi, pe curând!

XO