8 Cele mai bune pudre de față 2019

Prea multe persoane se feresc de pudră, iar asta cred eu că se datorează faptului că un produs nepotrivit sau o cantitate prea mare poate distruge tot machiajul aplicat până în acel moment. Ei bine, de această dată vreau să vă conving că pudra este esențială pentru ca machiajul să nu dispară pe parcusul zilei și că există câte un produs pentru fiecare tip de ten.

Aplică întotdeuna un strat subțire de pudră cu o pensulă mică pentru a putea plasa produsul în locuri strategice precum sub ochi sau în zona T. Eu folosesc fie un BeautyBlender mini fie acestă pensulă de la Ray Morris. Nu trebuie să investești în astfel de pensule, însă îți poți face o idee despre formă și dimensiune și poți căuta o variantă mai accesibilă ca aceasta de la Zoeva.

Pentru tenul cu tendință de îngrășare

Pudra de la Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder are o textură foarte fină, nu încărcă tenul și fixează machiajul de minune. Pe lângă toate acestea nu va bloca porii și este aproape invizibilă pe ten. Mie nu îmi lipsește niciodată din kit și chiar nu știu ce m-aș face fără ea.

Pentru fixare invizibilă

Dacă tot nu te-am convins că pudra nu este inamicul #1, această pudră de la Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder te va convinge cu siguranță. Oferă un finish super natural, dar în același timp uniformizează și ascunde imperfecțiunile. În plus este îmbogățită cu ceară de trandafiri și ulei de migdale pentru a menține hidratarea pe parcusul zilei.

Pentru corectarea petelor roșii

Pudra de la e.l.f High Definition Powder cu o nuanță gălbuie va fixa machiajul și va corecta petele sau zonele roșii. Acoperă ridurile fine și imperfecțiunile și conferă o subtilă strălucire tenului. Este incredibil de ușoară și fixează foarte bine machiajul.

Pentru un luciu perfect

Pudra Hourglass Ambient Lighting este un produs de fixare ușor cu particule de lumină, în special potrivit pentru tenul normal sau uscat ce nu prezintă prea multă textură. Datorită particulelor minuscule de lumină, oferă un efect de ten sănătos, revitalizat și tânăr. Este o pudră absolut superbă aplicată pe tipul de ten potrivit.

Pentru un contur natural

Pentru a crea un contur cât mai natural al trăsăturilor, optez pentru pudra de la MAC Next to Nothing într-o nuanță mai închisă. Potrivit pentru a crea efectul de summer skin, conferă tenului un aspect mat dar în același timp are și particule mici care captează lumina și creează un sof-glow efect.

Pentru hidratare

Pudra Hyaluronic Hydra-Powder de la ByTerry este micro-fină, incoloră și în compoziția sa sunt particule mici de acid hialuronic. Este un produs uimitor și inovativ destinat nu numai pentru a fixa machiajul și a estompa porii dar și pentru hidratarea tenului și netezirea liniilor fine.

Pentru tenul sensibil

Fără parabeni, substanțe chimice dure sau uleiuri artificiale, pudra minerală de la bareMinerals Mineral Veil  oferă tenului o strălucire subtilă fără să blocheze porii. Fără efectul de mască, protejează tenul datorită factorului de protecție 15 din componența sa, dar în același timp fixează machiajul și estompează porii.

Care este pudra ta preferată? Citește și articolul despre machiajul natural.

Până pe data viitoare!

XO